Uw camper verkopen bij koopmijncamper

Er zijn diverse manieren om uw camper te verkopen. Via nationale media, tijdschriften voor camper- en caravaneigenaars, plaatselijke advertenties, online adverteren op websites zoals Marktplaats en Speurders of gewoon een ‘te koop’ bordje in het raam. U hebt waarschijnlijk al eerder geprobeerd om op deze manier iets te verkopen. 

Het probleem is dat de kosten behoorlijk kunnen oplopen en dat u absoluut geen idee heeft hoe lang het duurt om een koper te vinden en of u überhaupt een koper vindt. Daarnaast zijn er de veiligheids- en betalingsrisico’s als u met vreemden in zee gaat die uw camper thuis komen bekijken. Dit verklaart waarom de meeste mensen terughoudend zijn om particulier hun camper te verkopen en uiteindelijk hun camper inruilen voor een lagere prijs bij een camperdealer. Maar daarbij gaan de voordelen van een concreet aankoopbedrag voor uw camper aan uw neus voorbij. En wat als u uw camper alleen maar wilt verkopen en helemaal geen nieuwe wilt? Sommige van onze klanten komen naar koopmijncamper na een gesprek met hun lokale camperdealers. Zij realiseren zich al snel dat de camperdealer zich richt op de verkoop van campers in plaats van het inkopen van campers.

Hoe wij dit probleem voor u oplossen

Onze oplossing is heel eenvoudig. Koopmijncamper behoort tot de grootste gespecialiseerde camperinkopers in Europa en is altijd op zoek naar nieuwe campers. Als u een camper wilt verkopen, dan willen wij die kopen. Wij geven u een persoonlijke waardebepaling van uw camper, komen uw camper ophalen en regelen een veilige betaling en voorzien u direct van het RDW vrijwaringsdocument. Zo eenvoudig is het!

Wat kunt u nu doen?

Onze eerste stap is een waardebepaling van uw camper. Dit is een zeer eenvoudig, geheel vrijblijvend en gratis proces. Het enige wat u hoeft te doen, is uw kenteken en enige informatie over uw camper in het gele vak in te voeren. Omdat iedere camper uniek is, kan het zijn dat wij u bellen met een aantal aanvullende vragen. Vul daarom ook uw telefoonnummer in.

Hoeveel is mijn camper waard?

Wij geven u geheel vrijblijvend een gratis waardebepaling.

Voer hieronder de gegevens van uw camper in.

Omdat iedere camper uniek is, kan het zijn dat wij u bellen met een aantal aanvullende vragen. Vul daarom ook uw telefoonnummer in.

  Wilt u met één van onze adviseurs spreken, bel ons: 085 130 3556

  Wilt u met één van onze adviseurs spreken, bel ons:
  085 130 3556

  Meer informatie over de verkoop van uw camper

  Het adverteren van een camper lijkt eenvoudig, maar men is vaak teleurgesteld door de resultaten. Verspilde reclamekosten, geen reacties op de advertenties van uw camper, afdingen met tijdverspillers en veiligheidszorgen. Dit zijn veel genoemde problemen die men ondervindt bij particuliere verkoop van de camper.

  Is het beter om zelf mijn camper te adverteren?

  Beslissen over een realistische waarde voor uw gebruikte camper is moeilijk, zo niet bijna onmogelijk als u onervaren bent in dergelijke zaken. Daarom is het meestal veel eenvoudiger om te vertrouwen op het advies van een gespecialiseerde inkoper. Natuurlijk is de beslissing om al dan niet uw gebruikte camper particulier te promoten of om het te verkopen aan een toegewijde handelaar die zich uitsluitend bezighoudt met de inkoop van campers een keuze waar vooraf grondig over nagedacht en overwogen moet worden.

  Mijn camper adverteren – een praktisch alternatief!

  Als u serieus uw gebruikte camper zelf overweegt te adverteren, maar u bent bang dat u geen fatsoenlijke prijs krijgt voor uw camper, dan is het meer dan logisch om alle beschikbare opties volledig te overwegen voordat u een keuze maakt.

  U kunt uzelf heel wat tijd en geld besparen door simpelweg enkele basisgegevens in te vullen en een gratis offerte te vragen van een ervaren bedrijf, zoals koopmijncamper. U zult merken dat wij ons alleen bezighouden met de inkoop van gebruikte campers en zijn in staat om een eerlijke prijs voor uw voertuig te bieden, ongeacht merk, model en staat van de camper.

  Gebruikte campers worden vaak graag door de eigenaar ingewisseld voor een zeer welkom aankoopbedrag dat vrijwel onmiddellijk naar de bankrekening kan worden overgemaakt.

  Misschien wilt u graag een nieuwere camper kopen, bent u op zoek naar een betere prijs dan de deal voor de inruil van uw camper die op dat moment op tafel ligt of bent u verhuisd en is er geen stallingsruimte meer beschikbaar voor de camper. Wat de reden ook is om afscheid te nemen van uw camper, bel koopmijncamper wanneer u maar wilt en laat onze vertrouwde experts u meteen op uw gemak stellen en u een praktische aankoopbod doen. Geen gedoe en complicaties.

  Translate »