Veel gestelde Vragen

Hieronder hebben wij een aantal vragen beantwoord die wij vaak hebben ontvangen van mensen die hun camper overwegen te verkopen aan koopmijncamper. Mocht u vragen hebben die hieronder niet zijn beantwoord, neem dan vandaag nog contact met ons op en wij zullen uw vragen zo goed mogelijk beantwoorden.

Is de waardebepaling gratis?

De waardebepaling van uw camper is gratis. Of u ervoor kiest om van onze diensten gebruik te maken of niet, er zijn geen kosten aan verbonden.

In wat voor soort campers zijn jullie geïnteresseerd?

Elk merk en model, bouwjaar vanaf 2005 (met Euronorm 4 motor), lage kilometerstand, hoge kilometerstand, groot, klein. Wij kopen ze allemaal.

Hoe wordt mijn camper gewaardeerd?

Campers zijn uniek en er is geen “handboek” voor campers dat nauwkeurige waarden oplevert. Hier telt onze ervaring. Wij hebben niet alleen vele jaren ervaring in de camperhandel, maar wij hebben er ook dagelijks mee te maken en beschikken dus over up-to-date kennis met betrekking tot de camperwaarderingen.

Is er enige verplichting?

Nee. Wanneer wij u een waardebepaling voor uw camper hebben gegeven is er geen sprake van een verplichting. In sommige gevallen ontvangen klanten een waardebepaling en proberen zij de camper particulier te verkopen en komen dan alsnog terug bij ons. Dit is geen probleem. U ontvangt de waardebepaling en wees gerust dat wij er zijn om uw camper in te kopen wanneer u dit wilt.

Hoeveel is mijn camper waard?

Vul hieronder uw uw registratie
GRATIS , geen verplichting waardebepaling.

Wij geven u geheel vrijblijvend een gratis taxatie.

Voer hieronder de gegevens van uw camper in.

Omdat iedere camper uniek is, kan het zijn dat wij u bellen met een aantal aanvullende vragen. Vul daarom ook uw telefoonnummer in.

  Wilt u met één van onze adviseurs spreken, bel ons: 085 130 3556

  Wilt u met één van onze adviseurs spreken, bel ons:
  085 130 3556

  Hoe snel kan de transactie plaats vinden?

  Als u snel wilt verkopen, kunnen we de betaling doorgaans binnen 24 uur regelen.

  Kan ik u komen opzoeken?

  Natuurlijk willen wij u graag zien. Kom gezellig een kop koffie drinken voordat u een beslissing neemt.

  Wat als ik geen tijd heb om mijn camper bij u te brengen?

  Geen probleem, we komen naar u toe! We komen en halen de camper absoluut GRATIS op, op een tijdstip dat u schikt.

  Als we uw vragen hier niet hebben beantwoord, bel ons dan op 085 130 3556 en spreek met één van onze medewerkers.

  Hoe verkoop ik mijn camper op een gemakkelijke manier?

  Tot voor kort waren de enige keuzes om uw camper te verkopen aan een lokale dealer, aan een vriend, familielid of een vreemde door middel van adverteren. Maar tijden veranderen en nieuwe mogelijkheden dienen zich aan. Er is nu een veel veiligere en financieel aantrekkelijkere optie. U kunt uw camper verkopen voor een bedrag dat eerlijk is en direct wordt overgemaakt naar uw rekening.

  Dus waar kan ik mijn camper verkopen?

  Als u uw gebruikte camper voor een bedrag wilt verkopen met een snelle beslissing met weinig gedoe, dan staat het team van koopmijncamper altijd voor u klaar om een helpende hand te bieden! Iedere dag bieden wij veel tevreden klanten marktconforme bedragen voor hun gebruikte campers compleet, inclusief een volledige service die simpelweg onderscheidend is.

  Stel uzelf de volgende vragen:

  1. Wie koopt gebruikte campers van elk merk en model, vanaf bouwjaar 2005, kilometerstand en geografische locatie?
  2. Hoe verkoop ik mijn camper zonder dat ik te maken krijg met totale vreemden voor de deur waar ik wellicht mijn tijd aan verspil?
  3. Wie geeft de best mogelijke prijzen voor uw gebruikte camper online zonder ooit terug te komen op hun oorspronkelijke aanbod als er besloten is om de camper in te kopen en op te komen halen?

  Hoe een camper online te verkopen zonder complicaties?

  Hier bij koopmijncamper zijn wij trots op onze werkwijze. Wij bieden een service die zowel eerlijk als transparant is, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over het geven van een korte, maar nauwkeurige beschrijving van het voertuig in kwestie, voordat u een uitstekende prijs aangeboden krijgt. U bent niet verplicht om de aangeboden prijs te accepteren. Als bedrijf streven wij er altijd naar onze klanten de best mogelijke verkoopervaring te bieden met de snelste omloopsnelheid, zodat ze er zeker van kunnen zijn dat ze niet hoeven te wachten op een mogelijke deal, maar dat deze zekerweten gesloten wordt.

  Translate »