United KingdomGermanyIrelandItalyNetherlandsFrance

Klik hier om ons nu een e-mail

Hoeveel is mijn camper waard?
Vul hieronder uw uw registratie
GRATIS , geen verplichting waardebepaling .

Wij geven u geheel vrijblijvend een gratis taxatie.

Voer hieronder de gegevens van uw camper in.

Iedere camper is uniek en het kan zijn dat we u met een paar extra vragen moeten bellen. Zorg dus dat u ook een telefoonnummer opgeeft.

Taxatie


camper Valuation
De Problemen Als u Zelf Probeert Om Uw Camper te Verkopen

Er zijn diverse manieren om uw camper te verkopen: nationale media, tijdschriften voor camper- en caravaneigenaars, plaatselijke advertenties, online advertenties, marktplaats.nl of gewoon een 'te koop' bordje in het raam. U hebt waarschijnlijk al eerder geprobeerd om op deze manier iets te verkopen. Het probleem is dat dit behoorlijk duur kan uitpakken en dat u absoluut geen idee hebt hoe lang het duurt om een koper te vinden ... als u er een vindt.

En dan zijn er de extra zorgen wanneer onbekenden uw camper bij u thuis komen bekijken en of hun betalingstransactie wel veilig is. Daarom verkopen de meeste mensen hun motorhome liever niet aan particulieren, maar ruilen ze hem voor een lager bedrag dan de eigenlijke waarde in voor een nieuwe camper.

Maar daarbij gaan de fantastische voordelen van verkoop tegen contanten aan uw neus voorbij. En wat als u uw camper alleen maar wilt verkopen en helemaal geen nieuwe wilt?

Hoe Wij Dit Probleem Voor u Oplossen

Onze oplossing is heel eenvoudig. Wij zijn de grootste gespecialiseerde camperkoper in Europa en altijd op zoek naar nieuwe motorhomes. Als u er een wilt verkopen, dan willen wij die kopen. We geven u een persoonlijke taxatie, komen uw camper ophalen en regelen een veilige betaling. Zo eenvoudig is het!

Wat Nu Te Doen

Onze eerste stap is de taxatie van uw camper. Dit is een zeer eenvoudig, geheel vrijblijvend en gratis proces. Het enige wat u hoeft te doen, is uw registratiegegevens in het blauwe vak invoeren en vervolgens een kort formulier invullen.

Iedere camper is echter uniek en het kan zijn dat we u met een paar extra vragen moeten bellen. Zorg dus dat u ook een telefoonnummer opgeeft.