United KingdomGermanyIrelandItalyNetherlandsFrance

Klik hier om ons nu een e-mail

Hoeveel is mijn camper waard?
Vul hieronder uw uw registratie
GRATIS , geen verplichting waardebepaling .

Wij geven u geheel vrijblijvend een gratis taxatie.

Voer hieronder de gegevens van uw camper in.

Iedere camper is uniek en het kan zijn dat we u met een paar extra vragen moeten bellen. Zorg dus dat u ook een telefoonnummer opgeeft.

Taxatie


camper Valuation
Uw camper verkopen bij koopmijncamper

Er zijn diverse manieren om uw camper te verkopen: nationale media, tijdschriften voor camper- en caravaneigenaars, plaatselijke advertenties, online adverteren op websites als marktplaats, speurders, camperscaravans of gewoon een 'te koop' bordje in het raam. U hebt waarschijnlijk al eerder geprobeerd om op deze manier iets te verkopen. Het probleem is dat de kosten behoorlijk kunnen oplopen en dat u absoluut geen idee heeft hoe lang het duurt om een koper te vinden en of u überhaupt een koper vindt.

Daarnaast zijn er de veiligheids- en betalingsrisico's als u met vreemden in zee gaat die uw camper thuis komen bekijken. Dit verklaart waarom de meeste mensen terughoudend zijn om particulier hun camper te verkopen en uiteindelijk hun camper inruilen voor een lagere prijs bij een camperdealer. Maar daarbij gaan de voordelen van verkoop tegen contanten aan uw neus voorbij. En wat als u uw camper alleen maar wilt verkopen en helemaal geen nieuwe wilt?

Sommige van onze klanten komen naar koopmijncamper toe na een gesprek met hun lokale camperdealers. Ze realiseren zich al snel dat de camperdealer zich richt op de verkoop van campers in plaats van het kopen van campers.

Hoe wij dit probleem voor u oplossen

Onze oplossing is heel eenvoudig. Koopmijncamper behoort tot de grootste gespecialiseerde camperkopers in Europa en is altijd op zoek naar nieuwe campers. Als u een camper wilt verkopen, dan willen wij die kopen. Wij geven u een persoonlijke taxatie, komen uw camper ophalen en regelen een veilige betaling. Zo eenvoudig is het!

Wat kunt u nu doen

Onze eerste stap is de taxatie van uw camper. Dit is een zeer eenvoudig, geheel vrijblijvend en gratis proces. Het enige wat u hoeft te doen, is uw kenteken in het gele vak invoeren en vervolgens een kort formulier invullen. Iedere camper is uniek en het kan daarom zijn dat wij u met een paar extra vragen moeten bellen. Zorg dus dat u ook een telefoonnummer opgeeft.

Wilt u met een van onze adviseurs spreken, bel ons: 085 130 3556
Meer informatie over de verkoop van uw camper

De problemen bij de verkoop van uw camper particulier. Het adverteren van een camper lijkt eenvoudig, maar men is vaak teleurgesteld door de resultaten. Verspilde camper reclamekosten, geen reacties op de advertenties voor mijn camper, afdingen met tijdverspillers en veiligheidszorgen. Dit zijn veel genoemde punten en staan bovenaan de lijst met problemen die men ondervindt bij particuliere verkoop van de camper.

Is het beter om zelf mijn camper te adverteren?

Beslissen over een realistische waarde voor uw gebruikte camper is moeilijk, zo niet bijna onmogelijk als u onervaren bent in dergelijke zaken. Daarom is het meestal veel eenvoudiger om te vertrouwen op het advies van een gespecialiseerde specialist. Natuurlijk is de beslissing om al dan niet uw gebruikte camper particulier te promoten of om het te verkopen aan een toegewijde handelaar die zich uitsluitend bezighoudt met de aankoop van campers een keuze waar vooraf grondig over nagedacht moet worden en uitgebreid moet worden overwogen.

Mijn camper adverteren - Een meer praktisch alternatief!

Als u serieus uw gebruikte camper zelf overweegt te adverteren, maar u bent bang dat u geen fatsoenlijke prijs krijgt voor uw camper, dan is het meer dan logisch om alle beschikbare opties volledig te overwegen, voordat u een keuze maakt.

U kunt uzelf heel wat tijd en geld besparen door simpelweg enkele basisgegevens in te vullen en een gratis offerte te vragen van een ervaren bedrijf zoals koopmijncamper. Zoals u zult merken houden wij ons alleen bezig met de aankoop van nieuwe en oude gebruikte campers en zijn in staat om een eerlijke prijs voor uw voertuig te bieden, ongeacht leeftijd, merk, model en staat.

Gebruikte campers worden vaak door hun oorspronkelijke eigenaars graag ingewisseld voor een zeer welkom bod in contanten dat vrijwel onmiddellijk naar de bankrekening kan worden overgemaakt.

Misschien bent u op zoek naar extra geld om nieuwe andere camper te kopen. U bent op zoek naar een betere prijs dan de deal voor de inruil van uw camper die momenteel op tafel ligt. Of misschien ben je net verhuisd en is er simpelweg geen opslagruimte beschikbaar voor uw camper als u hem niet gebruikt. Dus de tijd is gekomen om helaas afscheid te nemen van uw camper.

Wat de reden ook is, bel koopmijncamper wanneer u maar wilt en laat onze vertrouwde experts u meteen op uw gemak stellen en u een praktische geldaanbieding doen. Geen gedoe en complicaties.