United KingdomGermanyIrelandItalyNetherlandsFrance

Klik hier om ons nu een e-mail

Hoeveel is mijn camper waard?
Vul hieronder uw uw registratie
GRATIS , geen verplichting waardebepaling .

Wij geven u geheel vrijblijvend een gratis taxatie.

Voer hieronder de gegevens van uw camper in.

Iedere camper is uniek en het kan zijn dat we u met een paar extra vragen moeten bellen. Zorg dus dat u ook een telefoonnummer opgeeft.

Taxatie


camper Valuation
h5>Veelgestelde Vragen

Hieronder hebben we een aantal vragen beantwoord die we vaak hebben ontvangen van mensen die hun camper overwegen te verkopen aan koopmijncamper. Mocht u vragen hebben die hieronder niet zijn beantwoord, neem dan vandaag nog contact met ons op en wij zullen uw vragen zo goed mogelijk beantwoorden.

Is de taxatie gratis?

De taxatie van uw camper is gratis. Of u ervoor kiest om onze diensten te gebruiken of niet, er zijn geen kosten verbonden.

In wat voor soort campers zijn jullie geïnteresseerd?

Elk soort, elk merk en model, nieuw, oud, lage kilometerstand, hoge kilometerstand, rechts -en links gestuurd, groot, klein. We kopen ze allemaal.

Hoe wordt mijn camper gewaardeerd?

Campers zijn uniek en er is geen "boek" voor campers dat nauwkeurige waarden oplevert. Hier telt onze ervaring. We hebben niet alleen vele jaren ervaring in de camper handel, maar we hebben er ook dagelijks mee te maken en hebben dus tot up-to-date kennis over de camperwaarderingen.

Is er enige verplichting?

Nee. Wanneer we u uw camperwaardering hebben gegeven, is er geen sprake van een verplichting. In sommige gevallen ontvangen klanten een taxatie, proberen ze de camper particulier te verkopen en komen dan terug bij ons om te verkopen. Dit is geen probleem. U krijgt uw taxatie en wees gerust dat we er zijn om uw camper te kopen wanneer het u uitkomt.

Wilt u met een van onze adviseurs spreken, bel ons: 085 130 3556
Hoe snel kan de transactie plaats vinden?

Als u snel wilt verkopen, kunnen we de betaling doorgaans binnen 24 uur regelen.

Kan ik u komen opzoeken?

Natuurlijk willen wij u graag zien. Kom gezellig een kop koffie drinken voordat u een beslissing neemt.

Wat als ik geen tijd heb om mijn camper bij u te brengen?

Geen probleem, we komen naar u toe! We komen en halen de camper absoluut GRATIS op, op een tijdstip dat u schikt.

Als we uw vragen hier niet hebben beantwoord, bel ons dan op 085 130 3556 en spreek met een van onze medewerkers.
Hoe verkoop ik mijn camper op de gemakkelijke manier?

Tot voor kort was de enige echte keuze om uw camper te verkopen aan een lokale dealer, aan een vriend, familielid of een vreemde door middel van een advertentie. Echter, tijden veranderen en nieuwe mogelijkheden dienen zich aan. Er is nu een veel veiliger en financieel aantrekkelijkere optie. U kunt uw camper verkopen voor een echt geldbedrag dat eerlijk is.

Dus waar kan ik mijn camper verkopen?

Als u uw gebruikte camper voor een contant geldbedrag wilt verkopen en een snelle beslissing met weinig gedoe, dan staat het team van koopmijncamper altijd voor u klaar en kan u een helpende hand bieden! Elke dag bieden we veel gelukkige klanten realistische contante geldaanbiedingen voor hun gebruikte campers compleet, inclusief een volledig service die simpelweg onderscheidend is.

Stel uzelf de volgende vragen:
  1. Wie koopt gebruikte campers van elk merk en model, ongeacht leeftijd, kilometerstand en geografische locatie?
  2. Hoe verkoop ik mijn camper zonder dat ik te maken krijg met totale vreemden voor de deur waar ik wellicht mijn tijd aan verspil?
  3. Wie geeft de best mogelijke prijzen voor gebruikte campers online zonder ooit terug te komen op hun oorspronkelijke geldaanbod als er besloten is om de camper op te komen halen?
Hoe een camper online te verkopen zonder complicaties!

Hier bij koopmijncamper zijn we trots op onze werkwijze. Wij bieden een service die zowel eerlijk als transparant is, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over het geven van een korte, maar nauwkeurige beschrijving van het voertuig in kwestie, voordat u een uitstekende prijs aangeboden krijgt. U bent niet verplicht om te accepteren. Als bedrijf streven we er altijd naar onze klanten de best mogelijke verkoopervaring te bieden met de snelste omloopsnelheid, zodat ze er zeker van kunnen zijn dat ze niet hoeven te wachten op een mogelijke deal maar hier vanuit kunnen gaan.