United KingdomGermanyIrelandItalyNetherlandsFrance

Klik hier om ons nu een e-mail

Hoeveel is mijn camper waard?
Vul hieronder uw uw registratie
GRATIS , geen verplichting waardebepaling .

Wij geven u geheel vrijblijvend een gratis taxatie.

Voer hieronder de gegevens van uw camper in.

Iedere camper is uniek en het kan zijn dat we u met een paar extra vragen moeten bellen. Zorg dus dat u ook een telefoonnummer opgeeft.

Taxatie


camper Valuation
Taxeer Mijn Camper

Als u overweegt om uw camper te verkopen, is het eerste wat u natuurlijk wilt weten hoeveel is mijn camper waard. Daarom geeft koopmijncamper u als eerste stap in het proces een GRATIS EN GEHEEL VRIJBLIJVENDE TAXATIE.

Het enige wat u hoeft te doen, is uw kenteken in het gele vak invoeren >> en vervolgens een kort formulier invullen.

Dit is niet een geautomatiseerd proces, want er bestaat geen nauwkeurig en betrouwbaar 'handboek' voor het taxeren van campers. Een van onze ervaren taxateurs van koopmijncamper zal uw camper taxeren op basis van merk, model, leeftijd, status en kilometerstand. Dus geef ons alstublieft alle basisgegevens waarom wij vragen. Zoals u weet, is iedere camper uniek. Het kan daarom zijn dat we u met een paar extra vragen moeten bellen. Zorg daarom dat u ook een telefoonnummer opgeeft.

Wat gebeurt er daarna?

Het is een heel eenvoudig proces. Wij taxeren uw camper en bieden u een geldbedrag aan op basis van de taxatie. Het is aan u om dit aanbod te accepteren of af te wijzen.

Als u besluit om het aanbod te accepteren, zullen wij regelingen treffen om uw camper op te halen en om de betaling voor uw camper over te maken. Zo eenvoudig werkt het. U vraagt een taxatie aan, krijgt een bod, wij halen uw camper op en regelen een veilige betaling.

Ga meteen aan de slag! Voer uw kenteken in het gele vak in.

Wilt u met een van onze adviseurs spreken, bel ons: 085 130 3556
Meer informatie over het taxeren van campers

Campers taxeren is ons vakgebied! Koopmijncamper is gespecialiseerd in het kopen van campers, wat betekent dat we elke dag campertaxaties bestuderen. Niemand kent de waarden van campers zoals wij.

Wat is mijn camper waard?

Wij geven u een gratis taxatie van uw camper. Onze camperprijzen zijn gebaseerd op de actuele marktkennis van de camperwaarden en u kunt er zeker van zijn dat u een accurate camperwaardering krijgt.

Campertaxatie uitgelegd

De prijzen voor campers in Nederland kunnen enorm variëren vanwege een aantal factoren. Allereerst is er het merk en het model waarmee rekening moet worden gehouden. Daarnaast zijn de leeftijd, het aantal kilometers en de staat van het voertuig van invloed op de prijs die wij kunnen bieden. Als toonaangevende experts in de Nederlandse camper taxaties streven wij er altijd naar om een snelle en gemakkelijke taxatie van uw camper te bieden op basis van de informatie die u ons zowel online als via de telefoon geeft.

Kan mijn camper online bij koopmijncamper getaxeerd worden?

De eenvoudigste manier om de waarde van een gebruikte camper te bepalen, is door een online formulier in te vullen, zoals het formulier op deze pagina. Om online nauwkeurige waarderingen van uw camper te kunnen leveren, is het van essentieel belang dat de informatie die u ons geeft zo volledig en gedetailleerd mogelijk is. Dit zal ervoor zorgen dat het geldbedrag dat wij aanbieden bij het verstrekken van een offerte identiek is aan het werkelijke geldbedrag dat u ontvangt zodra we het voertuig in kwestie hebben opgehaald.

Dus wat is de echte waarde van mijn camper?

Op voorwaarde dat u goed voor uw gebruikte camper heeft gezorgd, zal de prijs die u kunt verwachten dicht bij de marktwaarde liggen. Als toegewijde online kopers van campers zullen wij iedere camper taxeren. Bij koopmijncamper zijn we trots op het bieden van de best mogelijke prijzen met de snelste afhandeling en betaling. En u bent op geen enkele manier verplicht om een aanbod te accepteren waar u niet gelukkig mee bent.