United KingdomGermanyIrelandItalyNetherlandsFrance

Klik hier om ons nu een e-mail

Hoeveel is mijn camper waard?
Vul hieronder uw uw registratie
GRATIS , geen verplichting waardebepaling .

Wij geven u geheel vrijblijvend een gratis taxatie.

Voer hieronder de gegevens van uw camper in.

Iedere camper is uniek en het kan zijn dat we u met een paar extra vragen moeten bellen. Zorg dus dat u ook een telefoonnummer opgeeft.

Taxatie


camper Valuation
Algemene voorwaarden voor gebruik van deze website

Welkom op onze website. Als u deze website blijft bezoeken en gebruiken, stemt u ermee in zich te houden aan en gebonden te zijn aan de volgende gebruiksvoorwaarden, die samen met ons privacybeleid de relatie tussen koopmijncamper en u regelen met betrekking tot deze website.

De term 'Koopmijncamper' of 'ons' of 'wij' verwijst naar de eigenaar van de website. Koopmijncamper.nl is een handelsnaam van Leisure Vehicle Acquisitions Ltd. Company registration no.9364650 en wordt geŽxploiteerd in de Nederlandse markt door de Nederlandse partner Uw Makelaar voor Campers B.V.| Handelsadres en vestigingsadres Randstad 20-25, 1314 BB te Almere. De term 'u' verwijst naar de gebruiker of kijker van onze website.

Op het gebruik van deze website zijn de volgende algemene gebruiksvoorwaarden van toepassing:

  • De inhoud van de pagina's van deze website zijn uitsluitend bedoeld als algemene informatie en voor algemeen gebruik. De inhoud kan zonder vooraankondiging gewijzigd worden.
  • Wijzelf en derden geven geen enkele garantie of waarborg met betrekking tot de nauwkeurigheid, actualiteit, prestatie, volledigheid of geschiktheid van de informatie en materialen op of aangeboden via deze website voor welk doel dan ook. U erkent dat dergelijke informatie en materialen onnauwkeurigheden en fouten kunnen bevatten en voor zover dit bij de wet is toegestaan, wijzen wij bij deze alle aansprakelijkheid voor onnauwkeurigheden of fouten uitdrukkelijk van de hand.
  • U gebruikt de informatie of materialen op deze website geheel op eigen risico en wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid daarvoor. Het is uw eigen verantwoordelijkheid om ervoor te zorgen dat producten, diensten en gegevens waar u via deze website toegang tot hebt, in uw specifieke behoeften voorzien.
  • Deze website bevat materiaal dat ons eigendom is of dat wij onder licentie gebruiken. Dit materiaal omvat, maar is niet beperkt tot de indeling, het ontwerp, uiterlijk, aanzien en grafische werk. Reproductie, anders dan in overeenstemming met kennisgeving inzake auteursrechten, die een onderdeel vormt van deze algemene voorwaarden, is verboden.
  • Onbevoegd gebruik van deze website kan leiden tot een claim voor schadevergoeding en/of strafrechtelijke vervolging.
  • Deze website kan van tijd tot tijd ook links naar andere websites bevatten. Deze links worden voor uw gemak aangeboden om u meer informatie te bieden. Dit betekent niet dat wij dergelijke websites goedkeuren. Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van gelinkte websites.
  • Uw gebruik van deze website en eventuele disputen die daaruit kunnen voortvloeien, is onderhevig aan de wetgeving van Nederland.
Wet Koop op Afstand

Als u goederen rechtstreeks via onze website of telefonisch hebt besteld, bent u krachtens de voorschriften van de wet Koop op Afstand gerechtigd om uw bestelling te annuleren en een volledige restitutie te ontvangen.
U kunt binnen zeven werkdagen* na ontvangst van de goederen via e-mail of schriftelijk annuleren (zie 'Contact opnemen' voor onze contactgegevens) onder vermelding van uw ordernummer. U dient de betreffende artikelen met redelijke zorgvuldigheid te behandelen en deze in een zo goed als nieuwe staat aan ons te retourneren. U kunt artikelen aan ons retourneren, of wij kunnen een gratis ophaaldienst regelen in onderling overleg.
U kunt bestelde diensten op dezelfde wijze annuleren, binnen zeven werkdagen* na de datum van aanschaf, tenzij de dienstverlening eerder begint. Het is niet mogelijk om accommodatie, transport of recreatiediensten te annuleren waarvoor een specifieke datum is opgegeven. De wet Koop op Afstand is niet van toepassing op financiŽle -en verzekeringsdiensten.